Tablinum Tijmes - natuurlijk huis te koop in Loenen foto 10De nieuwe website voor Tablinum Tijmes

Tablinum Tijmes is het bedrijf van Jan Tijmes. Jan is een binnenhuis- en buitenhuis architect die zich richt op ecologisch bouwen. Zijn specialisatie ligt in biologische huizen en de bijbehorende tuin en/of bijgebouwen. De huizen die Jan ontwikkelt én bouwt zijn compleet anders dan de reguliere huizen. Zo is de hele opbouw vol rondingen en zijn er amper rechte hoeken te vinden in de huizen van Jan. Ook de buitenkant van de huizen worden met natuurlijke producten afgewerkt waardoor de uitstraling wezenlijk anders is dan traditionele huizen met bakstenen.

Wensen

Jan Tijmes wilde graag een website die modern is, maar toch geheel past bij zijn manier van ontwerpen en bouwen. Klantvriendelijkheid en overzichtelijkheid staan voorop, alsook snelheid.

Om deze reden is de website heel anders geworden dan de meeste websites die je online vindt. Er zitten enkele leuke features in, zoals de achtergrond van het menu, die van kleur verandert wanneer de bezoeker over de website scrollt. Verder is de website modern, krachtig, maar toch eenvoudig qua opzet.

Bekijk de visualisatie van Hartman Werkt op basis van de wensen van Tablinum Tijmes. Bekijk de website van Tablinum Tijmes hier.

 

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Tablinum Tijmes? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.