De nieuwe website voor Rood Incasso en Juridisch Advies

Rood Incasso en Juridisch Advies logo websiteRood Incasso en Juridisch Advies is een jong bedrijf wat zich, zoals de naam aangeeft, richt op incassowerk en juridisch advies. Om een zakelijke en professionele uitstraling te hebben voor de buitenwereld, wilde Leonie Heskamp, eigenaar van het bedrijf, een website die past bij haar bedrijf. Hartman Werkt heeft de website voor Leonie gebouwd en eind februari 2019 opgeleverd.

Wensen

De wensen voor de nieuwe website van Rood Incasso en Juridisch Advies waren allereerst om online ene openstaande vordering in te kunnen dienen. Daarnaast moest de website overzichtelijk, strak en gebruiksvriendelijk zijn. Alle belangrijke informatie voor potentiële klanten moet gemakkelijk en goed gevonden kunnen worden.

Al deze wensen zijn geïntegreerd in de nieuwe website. Bekijk de website van Rood Incasso en Juridisch Advies hier.

Het logo is door een ander bedrijf ontwikkeld. De kleuren heb ik gebruikt in de website zodat een uniforme en heldere uitstraling bereikt wordt.

Bedrijfsprofiel

Naast de website heb ik voor Rood Incasso en Juridisch Advies een Google Mijn Bedrijf – bedrijfsprofiel aangemaakt en ingericht. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf beter en helderder wordt weergegeven bij zoekresultaten in Google. Ook dit geeft een professionele uitstraling én biedt klanten de mogelijkheid om Rood Incasso en Juridisch Advies via een review te waarderen.

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Rood Incasso & Juridisch Advies? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.