De website voor kunstenaar Jogchum Veenstra

Jogchum Veenstra Logo vierkant social mediaJogchum Veenstra is een kunstenaar uit Leeuwarden. De afgelopen jaren is hij druk bezig met het maken van nieuwe werken en de promotie hiervan. Zo heeft hij onlangs een expositie gehad en hangen zijn werken op diverse plaatsen in Leeuwarden.

Om zijn professionalisering en promotie kracht bij te zetten, wilde Jogchum graag een website die past bij zijn manier van werken en zijn persoonlijkheid. Hartman Werkt heeft een website gemaakt die precies past bij zijn wensen.

Website

De website van Jogchum Veenstra staat op het domein www.jogchumskunst.nl. De wensen waren een website die zijn kunst en schilderijen goed laat zien, snelheid en strakheid. Geen onnodige zaken die afleiden van wat de bezoeker moet zien; kunst.

De website is in basis zwart, waardoor de gekleurde kunst van Jogchum extra afsteekt. Toch is de hoeveelheid kleur niet overdadig door de opzet van de website. De snelheid, het gebruiksgemak en de ervaring van de bezoeker zijn allemaal meegenomen in de opbouw en Jogchum is zeer tevreden met het resultaat.

Logo en foto’s

Naast de website heeft Hartman Werkt ook het logo voor Jogchum Veenstra ontworpen. Hierin moesten zijn favoriete kleuren terugkomen; rood, geel en blauw. Het logo is een mix van rechte lijnen en losse vormen, wat past bij de kunstenaar.

Naast het logo heeft Hartman Werkt ook de persoonlijke foto en handtekening van Jogchum samengevoegd en bewerkt zodat het geheel mooi in de achtergrond van de website valt. Elke foto op de website is op maat gemaakt met Photoshop voor een optimaal resultaat in snelheid en schoonheid.

 

 

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Jogchum Veenstra? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.