De nieuwe website voor Accuworld is live.

Accuworld - logoAccuworld is de specialist als het gaat om accu’s en batterijen. Niet alleen richt het bedrijf uit Apeldoorn zich op de verkoop van nieuwe accu’s en batterijen, ook hebben zij jarenlange ervaring met het reviseren van accu’s. Zo staan zij landelijk bekend om de kwaliteit van de accu revisies voor elektrische fietsen.

Website en webshop

Accuworld had al enige tijd een website, maar was niet tevreden met de uitstraling en mogelijkheden. Om deze reden moest er een nieuwe website komen. De wensen waren duidelijk; naast heldere informatie over de vele aangeboden diensten, moest er ook een webshop komen voor de verkoop van accu’s, batterijen, toebehoren en meer.

De diensten van Accuworld zijn legio en het was een redelijke klus om alles overzichtelijk te houden. Hetzelfde geldt voor de webshop, die duizenden producten telt. Verder is er voor zakelijke klanten een portaal gemaakt, waar zij gemakkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief producten kunnen kopen en laten repareren. Verder is er een handige tool voor Klant Depots geïntegreerd, waar bezoekers snel en overzichtelijk kunnen zien waar zij hun revisie accu’s kunnen inleveren. Alles is gekoppeld aan een handig CRM systeem voor gebruiksgemak van het personeel van Accuworld.

Uiteraard is de website voorzien van een SSL certificaat, Google optimalisatie en meer.

Bekijk de nieuwe website van Accuworld hier.

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Accuworld? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.