De nieuwe website voor Haarstijl Inge.

Haarstijl-Inge-Logo-sliderHaarstijl Inge is een kapsalon in Diepenheim, gerund door Inge Vedders. Inge heeft na 18 jaar voor een grote kapsalon keten gewerkt te hebben, enkele jaren geleden om voor zichzelf te beginnen. Achter haar huis heeft zij nu een moderne en gezellige salon, waar zij vrouwen, mannen en kids knipt, styled, wast, droogt en diverse behandelingen geeft.

Om haar naamsbekendheid te vergroten, online gevonden te worden en klanten direct online een indruk te kunnen geven, wilde Inge een mooie website die past bij haar kapsalon en haar imago.

Hartman Werkt heeft de nieuwe website voor Haarstijl Inge ontworpen en gebouwd.

Wensen

De wensen voor de nieuwe website van Haarstijl Inge waren vooral een nieuwe, moderne uitstraling en veel gebruiksgemak voor de bezoeker. Daarnaast moesten er voorbeelden van kapsel getoond kunnen worden, de producten en prijslijst van de behandelingen, informatie over trainingen en een makkelijke contactmanier op de website gebouwd worden.

De website die opgeleverd is, bevat al deze elementen. Bedrijfsinformatie is goed vindbaar, openingstijden en prijzen zijn helder en klanten kunnen zien wat Inge kan en doet.

Uiteraard is de website gebouwd met het oog op mobiele apparaten, schaalbaarheid, snelheid en veiligheid. De hele website is omgezet met een SSL certificaat voor een betrouwbare uitstraling.

Het logo is door een ander bedrijf ontwikkeld. De kleuren heb ik gebruikt in de website zodat een uniforme en heldere uitstraling bereikt wordt. De kleuren bieden een mooi contrast waardoor de belangrijke elementen direct in het oog springen.

Website Haarstijl Inge.

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Haarstijl Inge? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.