De nieuwe website voor CrossFit Rijswijk.

CrossFit Rijswijk Logo - Hartman WerktCrossFit Rijswijk is een gloednieuwe CrossFit box (zo heet een trainingslocatie in CrossFit termen) in Rijswijk.

CrossFit Rijswijk is 1 juni 2019 officieel geopend. De eigenaar en hoofdcoach Slobodan Vuckovic heeft met zijn team maanden hard gewerkt om de bestaande locatie om te bouwen en professioneel in te richten. Het resultaat mag er zijn; een prachtige, moderne box waar alle CrossFit liefhebbers uit de regio Den Haag hun hart kunnen ophalen.

Dat het een groot succes wordt is vanaf het begin duidelijk. Tientallen leden hebben zich in slechts enkele weken aangemeld en ook de open dagen zijn een groot succes.

Slobodan werkt samen met 3 andere professionele trainers hard om de persoonlijke doelen van alle leden te realiseren én daarna verder te gaan!

Wensen

CrossFit Rijswijk wilde graag een sportieve en krachtige uitstraling, welke past bij de instelling van het bedrijf. Ook het logo, welke door een andere organisatie is ontwikkeld, past helemaal bij deze instelling. De kleuren heb ik gebruikt in de website zodat een uniforme en heldere uitstraling bereikt wordt.

De website biedt geïnteresseerden in CrossFit allerlei informatie over de nieuwe box in Rijswijk. Ook kan men direct online een account registreren en een abonnement afsluiten. Deze mogelijkheden worden door een extern bedrijf verzorgd dat zich helemaal richt op aanmeldsoftware voor fitness clubs. Ik heb dit geïntegreerd in de website van CrossFit Rijswijk.

Uiteraard is de website gebouwd met het oog op mobiele apparaten, schaalbaarheid, snelheid en veiligheid. De hele website is omgezet met een SSL certificaat voor een betrouwbare uitstraling.

 

Wilt u een mooie nieuwe website zoals CrossFit Rijswijk? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Website CrossFit Rijswijk.