De nieuwe website voor Bouwbedrijf Buiting & Zn.

Bouwbedrijf Buiting en Zoon logoBouwbedrijf Buiting & Zn. is een prachtig familiebedrijf wat gespecialiseerd is in houtbouw. Dit is het ontwerpen en uitvoeren van de bouw van houten projecten, zoals een carpoort, veranda, tuinhuis of sauna.

Hierbij hebben ze vrij recent een professionele zaagmachine aangeschaft als vervanging voor de oudere zaagmachine. Met deze nieuwe zaag kan elke soort en maat boomstam omgetoverd worden in planken.

 

Tim en Theo Buiting, van Bouwbedrijf Buiting & Zn., hadden een verouderde website en wilden graag iets nieuws, moderns en goed vindbaar in Google. Daarnaast wilden ze ook een webshop voor hun houten planken en balken, die ze zelf zagen op basis van een bestelling en hun houtbouw projecten.

 

Wensen

De wensen voor de nieuwe website en webshop van Bouwbedrijf Buiting & Zn. waren vooral een nieuwe, moderne uitstraling en veel gebruiksgemak voor de bezoeker. Ook moest de houtzagerij goed naar voren komen als extra dienst naast de houtbouw.

In de webshop zijn de producten zo gemaakt dat er voor elke kopmaat diverse lengtematen beschikbaar zijn, zodat de klant gemakkelijk elke soort hout in de juiste maat kan bestellen.

Ook is er in de webshop een module gemaakt waarbij het tarief voor de bezorging van de bestelling plaatsvindt op basis van de locatie van de klant. Er is een startbedrag en kilometervergoeding per gereden kilometer.

Uiteraard is de website gebouwd met het oog op mobiele apparaten, schaalbaarheid, snelheid en veiligheid. De hele website is omgezet met een SSL certificaat voor een betrouwbare uitstraling.

Het logo is door een ander bedrijf ontwikkeld. De kleuren heb ik gebruikt in de website zodat een uniforme en heldere uitstraling bereikt wordt.

 

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Bouwbedrijf Buiting & Zn.? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.