De nieuwe webshop voor GardenHappiness

Logo Garden Happiness lang webGardenHappiness is een jong bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten op het gebied van urban gardening, siertuin en moestuin. Denk hierbij aan zaden, tuingereedschap, vogelverzorging en meer. Ideaal om op kleine schaal een tuintje te maken om je eigen groenten te verbouwen, of gewoon meer kleur in de omgeving te creëren.

GardenHappiness wilde een mooie en goede webshop waarmee deze producten verkocht kunnen worden.

Hartman Werkt heeft voor GardenHappiness het logo en de huisstijl ontwikkeld, alsook de webshop gebouwd.

Wensen

De wensen voor de nieuwe website van GardenHappiness waren vrij eenvoudig te formuleren: een goede webshop die snel is, mooi is, helder qua productaanbod en die makkelijk te navigeren is. Daarnaast is responsive voor mobiele apparaten erg belangrijk.

Ik had artistieke vrijheid om te maken wat ik wilde voor dit bedrijf, zolang het maar een goed werkende – en turn-key- op te leveren webshop was.

Al deze wensen zijn geïntegreerd in de nieuwe website. Bekijk de webshop voor GardenHappiness hier.

De website is voorzien van een SSL certificaat, goede beveiliging, spam control en coform AVG regelgeving. De snelheid is onder handen genomen zodat alles snel en soepel laadt.

Qua kleurgebruik heb ik gekozen voor een groene en natuurlijke uitstraling, die past bij de producten. Dit zonder oubollig of zweverig te worden, dus wel op een moderne manier vormgegeven. Tot slot heeft Hartman Werkt ook een template gemaakt voor de producten, zodat deze mooi ogen en in de toekomst makkelijk aan te vullen zijn door GardenHappiness.

 

Bedrijfsprofiel

Naast de website heb ik voor GardenHappiness een Google Mijn Bedrijf – bedrijfsprofiel aangemaakt en ingericht. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf beter en helderder wordt weergegeven bij zoekresultaten in Google. Ook dit geeft een professionele uitstraling én biedt klanten de mogelijkheid om GardenHappiness via een review te waarderen.

Daarnaast heb ik ook een Facebook bedrijfspagina ingericht.

Wilt u een mooie nieuwe webshop zoals GardenHappiness ? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.