Webshop van JJ Donuts live!

We zijn er even mee bezig geweest, maar het is zover. De nieuwe webshop van JJ Donuts is online.

Bij JJ Donuts kan iedereen gemakkelijk en veilig online donuts, muffins en brownies bestellen, welke vervolgens snel bij de klant worden thuisbezorgd. Ideaal voor iedereen die iets lekker wil en vanaf de bank wil bestellen.

Uniek aan JJ Donuts is het feit dat je er gevulde donuts kan bestellen en dat je je eigen donuts helemaal zelf kan samenstellen. Dus vulling, dip en topping helemaal volgens jouw eigen smaak!

 

Webshop

Hartman Werkt heeft deze website ontworpen met klantvriendelijkheid, gebruiksgemak (bestelgemak), SEO én gemak voor de winkelier in gedachten. Zo kan iedereen met slechts enkele muisklikken een bestelling doen, maar is het voor de winkelier heel gemakkelijk om orders te printen, exporteren en verwerken, worden facturen en pakbonnen automatisch verwerkt en uitgeprint en worden klanten automatisch op de hoogte gehouden van de orderstatus.

Logo en Huisstijl

Tot slot heb ik het logo en de huisstijl van JJ Donuts ontworpen. We wilden onderscheidend zijn, maar toch speels en aantrekkelijk. Wij vinden het zelf goed gelukt!

 

JJ-Donuts---logo-final-web

 

Bekijk hier de site van JJ Donuts.