Samen Zwanger is hét magazine met nuttige informatie, tips en meer, voor, tijdens en na de zwangerschap. Om dit prachtige magazine ook online een sterke aanwezigheid te geven, hebben we een nieuwe Samen Zwanger website gemaakt.

Bekijk de Samen Zwanger website.

 

Deze website is gemaakt met het oog op het plaatsen van grote hoeveelheden content. Elke week worden er meerdere nieuwe artikelen geplaatst, welke ook op social media worden gepost. Deze nieuwe website faciliteert dit door gebruiksgemak voor zowel de bezoeker, als de auteur. Het plaatsen van nieuwe artikelen is gemakkelijk door de goede opzet van de site en dit maakt het voor bezoekers ook eenvoudig om de juiste informatie te vinden.

Op deze website zijn allerlei leuke tools te vinden, zoals een zwangerschapskalender en een babykalender.

Omdat social media belangrijk is voor Samen Zwanger, is de integratie hiermee compleet en overzichtelijk. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk elk artikel delen en houden tellers de statistieken van de gehele site bij.

 

Heeft u ook een magazine en wilt u crossmediaal werken? Wilt u uw focus meer leggen op de digitale wereld en een bijpassende website hebben? Neem dan contact op met Hartman Werkt en hoor welke mogelijkheden er zijn.

 

samen zwanger logo website