De nieuwe website van Personal Fit Club is live.

Personal Fit Club logoPersonal Fit Club is een Personal Trainer in de regio van Den Haag. Dit jonge, sportieve bedrijf, timmert hard aan de web met de onlangs geopende vijfde training studio in Leidschendam en binnenkort een CrossFit box in Rijswijk.

Personal Training

Personal Fit club richt zich op personal training. Dus geen fitness zoals andere grote ketens, maar werken aan je gezondheid en lichaam onder begeleiding van een professionele trainer. De trainers van Personal Fit Club zijn allemaal goed geschoold en ervaren op diverse vakgebieden binnen de personal training. Zo krijgt elke klant precies de juiste trainer voor zijn of haar persoonlijke doelen. Dat dit goed werkt én in de smaak valt bij klanten, blijkt uit de groei van het bedrijf.

Ondertussen werken er zo’n 25 trainers over de diverse training studio’s. Klanten kunnen bij hun terecht voor:

  • afvallen
  • revalideren
  • voeding
  • algemene gezondheid
  • en meer.

Personal Fit Club - Personal Training Zuid HollandNieuwe website

Personal Fit Club had een vrij oude website en was toe aan iets nieuws en fris, wat past bij de uitstraling van het bedrijf.

Hartman Werkt heeft voor Personal Fit Club een strakke nieuwe website gemaakt, waarna deze is overgezet op hun bestaande domein. We hebben voor redelijk veel kleur en foto’s gekozen, om het geheel visueel aantrekkelijk te maken. Gebruiksgemak, snelheid, SEO (Google optimalisatie) en veiligheid stonden voorop.

Bekijk zelf het resultaat en bezoek de website van Personal Fit Club.

Wilt u een mooie nieuwe website zoals Personal Fit Club? Heeft een bestaande website, maar is het tijd voor wat nieuws? Hartman Werkt kan u helpen! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.