Haiko Hartman
Haiko HartmanEigenaar Hartman Werkt
Hi, ik ben Haiko Hartman. Mijn grote voorliefdes zijn fitness, dieren, snelle auto’s en alles wat met computers te maken heeft. Vanaf jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in computers. Toen het internet opkwam zag ik de enorme mogelijkheden van dit medium en wilde ik hier iets mee doen. Dit heeft een aantal jaren geleden geresulteerd in het opzetten van mijn eigen bedrijf. Nu verenig ik het leuke met het zakelijke, iets waar veel mensen alleen maar van dromen.

Op een gemiddelde dag ben ik bezig met het bouwen van websites voor klanten of aan het werk om hun website, google positie, blog en (digitale) communicatie te beheren en te verbeteren.

Houd vooral mijn portfolio pagina op deze website in de gaten voor updates over alles wat ik zakelijk doe.

0
WEBSITES GEBOUWD
0
HUISSTIJLEN ONTWIKKELD
0
SOCIAL POSTS
0
PRODUCTEN GEPUBLICEERD
Nieuw logo grijs transparant web

EMAIL

info@hartmanwerkt.nl

TELEFOON

+31 (0)6 24 25 55 88

VIND MIJ

Pluimersdijk 3, 7478 SG Diepenheim