Haiko Hartman
Haiko HartmanEigenaar Hartman Werkt
Hi, ik ben Haiko Hartman. Mijn grote voorliefdes zijn fitness, dieren, snelle auto’s en alles wat met computers te maken heeft. Vanaf jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in computers. Toen het internet opkwam zag ik de enorme mogelijkheden van dit medium en wilde ik hier iets mee doen. Dit heeft een aantal jaren geleden geresulteerd in het opzetten van mijn eigen bedrijf. Nu verenig ik het leuke met het zakelijke, iets waar veel mensen alleen maar van dromen.
Op een gemiddelde dag ben ik bezig met het bouwen van websites voor klanten of aan het werk om hun (digitale) communicatie te beheren en te verbeteren.
Houd vooral mijn social media en website in de gaten voor updates over alles wat ik zakelijk doe.

Hieronder tref je een chronologisch blog-overzicht van al mijn nieuws.

  • Hartman Werkt - Webshop van JJ Donuts live

Webshop van JJ Donuts live

juli 11th, 2018|0 Comments

Webshop van JJ Donuts live!

We zijn er even mee bezig geweest, maar het is zover. De nieuwe webshop van JJ Donuts is online.

Bij JJ Donuts kan iedereen gemakkelijk en veilig online donuts, muffins en brownies […]

  • Hartman Werkt - Samen Zwanger website

Samen Zwanger website

mei 23rd, 2018|0 Comments

Samen Zwanger is hét magazine met nuttige informatie, tips en meer, voor, tijdens en na de zwangerschap. Om dit prachtige magazine ook online een sterke aanwezigheid te geven, hebben we een nieuwe Samen Zwanger website […]

  • Hartman Werkt webdesign en websites met hart voor uw zaak

Nieuwe website online

december 4th, 2017|0 Comments

Nieuwe website online: met trots presenteer ik mijn nieuwe website. Hier vindt u alle informatie over Hartman Werkt en wat ik voor u kan betekenen.

Hartman Werkt is sinds 2012 actief met het ontwerpen en bouwen […]

0
WEBSITES GEBOUWD
0
HUISSTIJLEN ONTWIKKELD
0
SOCIAL POSTS
0
PRODUCTEN GEPUBLICEERD
Nieuw logo grijs transparant web

EMAIL

info@hartmanwerkt.nl

TELEFOON

+31 (0)6 24 25 55 88

VIND MIJ

Pluimersdijk 3, 7478 SG Diepenheim