De nieuwe website van Plant-e is live!

Plant-e is een jong en innovatief bedrijf dat hightech oplossingen biedt om elektriciteit op te wekken met levende planten. Dit is niet alleen heel goed voor de wereld, maar ook super leuk om te zien en te hebben. Zo denken vele bedrijven en overheden er ook over, want ondertussen heeft Plant-e wereldwijde projecten en is er veel aandacht voor hun producten en oplossingen.

 

Update

De oude website van Plant-e was ondertussen enkele jaren oud en ondanks dat hij nog goed bij het imago paste, voldeed hij niet helemaal meer aan de wensen van het bedrijf. De keuze was dus simpel; de oude site pimpen, of een geheel nieuwe site maken. Voor het laatste is gekozen, omdat hier ook gelijk allerlei nieuwe wensen en technieken in meegenomen konden worden. Met de update van de site hebben we allerlei leuke interactieve dingetjes in de site verweven.

 

Hartman Werkt heeft de nieuwe website van Plant-e gemaakt met gebruiksvriendelijkheid en een moderne uitstraling als hoofdgedachte. Zo zijn de pagina’s niet te lang en overzichtelijk, waardoor bezoekers alles gemakkelijk kunnen vinden. De vernieuwde webshop bevat een aantal nieuwe artikelen, zodat klanten zelf ook van de Plant-e technologie gebruik kunnen maken.

Ook is op de website een SSL certificaat geïnstalleerd en is de beveiliging van de website helemaal up-to-date en aangescherpt.

 

Bekijk de Plant-e website door op onderstaand logo te klikken.

plant-e logo spark of nature